De ervaringsdeskundige Leefstijlcoach

Coaching

Coaching

Een coachingstraject start altijd met een vast coachingsprogramma: Eten naar behoefte.

Dit unieke programma is ontwikkeld door mij (Bart) op basis mijn vakkennis en eerdere werkervaring als behandelaar in de verslavingszorg en mijn persoonlijke ervaring van 17 kilo blijvend gewichtsverlies.

Veel mensen ervaren eten namelijk als een verslaving.

Het programma richt zich op uw eetgedrag in plaats van de etenswaren. Vrijwel iedereen weet eigenlijk wel wat gezond is. De sleutel tot blijvend gewichtsverlies ligt dus bij uzelf! U kunt het programma  individueel ,  in groepsverband of online volgen.

Tijdens het programma, kijk ik samen met u, naar uw leefstijl en uw eetgewoonten. Het gaat om u en uw beweegredenen achter uw eetgewoonten. Eetgewoonten zijn er namelijk niet voor niets. Zij ontstaan met een reden. Dit is een groot onderdeel van het verslavende gevoel wat men vaak bij eten ervaart.

De coaching is gericht op directe verandering van uw eetgewoonten. Ik coach u, zonder uw behoeften uit het oog te verliezen.

Ik geloof niet in snelle tips met snelle resultaten, maar in goede begeleiding met een duurzaam resultaat. Minder gewicht, meer jezelf!

Wilt u meer weten over deze coaching? Kies hier het programma van uw voorkeur:

 

 

Coaching kan ook intern bij bedrijven worden aangeboden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

 

Benieuwd hoe klanten mijn methode beoordelen?

Reviews