De ervaringsdeskundige Leefstijlcoach

Online coaching

Online coaching

Voor het coachingsprogramma in uw eigen tijd.

In september zijn we gestart met een pilotversie van de online training. De verwachting is dat er in begin 2018 een definitieve versie op de markt komt. Kun je niet wachten?

Tot 31 december 2018 kunt u ook de pilot-training Eten naar Behoefte geheel zelfstandig en in uw eigen tijd doorlopen, Online coaching solo, voor:

slechts € 44,50

 

Het coachingsprogramma bestaat uit een online trainingsprogramma van 12 weken om te komen tot blijvend gewichtsverlies. Dit bestaat uit een combinatie van het trainingsboek Eten naar Behoefte, en 6 webinars waarbij u elke twee weken, d.m.v. een privelink, een webinar ontvangt. De webinars geven de begeleiding aan het trainingsboek. Zo kan men de training geheel zelfstandig thuis doorlopen. U leert op een totaal andere manier kijken naar afvallen, uw gewicht  én uzelf!

Tijdens deze coaching leert u:

  • De verslavende effecten van uw eetgewoonten
  • De achterliggende behoeften van uw huidige leefstijl en eetgewoonten herkennen
  • Handvaten creëren voor blijvend afvallen zonder uw behoeften uit het oog te verliezen
  • Omgaan met verleidingen van eten in uw leefomgeving

Voor de prijs van

slechts 89,-

ontvangt u

Online personal coaching

 

Naast de online training, krijgt u tevens een GRATIS persoonlijke analyse van uw trainingsboek en hierbij een uur telefonisch coaching zodat er nog meer aandacht kan zijn voor uw persoonlijke thema’s met betrekking tot uw gewichtsverlies. U heeft nog vragen of opmerkingen?

Bel of mail mij gerust: info@afvallenmetbart.nl of bel: 06 49 32 40 26

Volg verder de ontwikkelingen op Facebook of meldt je aan voor de Nieuwsbrief.